Daržovių troškinys su triušienos dešrelėmis
ingredientai
250 g Kitchen me triušienos dešrelių
6 bulvės
3 morkos
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
1 v.š. sviesto
šlakelis aliejaus
1/4 baltagūžio kopūsto
0,5 l daržovių sultinio
žiupsnelis druskos
žiupsnelis juodųjų pipirų

Daržovių troškinys su triušienos dešrelėmis

50 min.
3 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos dešreles pakepiname gerai įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  2. Daržoves nulupame. Bulves supjaustome stambiais gabalėliais, morkas šiaudeliais, kopūstą ruoželiais. Svogūną ir česnaką smulkiais gabalėliais supjaustome ir pakepiname svieste. Bulves, kopūstą, morkas ir pakepintą svogūną su česnaku sumaišome, pabarstome druska, pipirais.
  3. Į kepimo indą dedame daržoves, užpilame sultiniu. Indą uždengiame dangčiu arba folijos lapu ir dedame kepti į įkaitintą iki 180* C T orkaitę kepame apie 30 min. indą atidengiame, ant viršaus sudedame triušienos dešreles ir troškinį pašauname atgal į orkaitę 15 min. 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Kviečiu į virtuvę.

 

Atgal į receptų sąrašą