Dešrainiai su trumų glazūra glazūruotomis triušienos dešrelėmis.
ingredientai
250 g KitchenMe triušienos dešrelių
5 vnt. nedidelių prancūziškų bandelių
1 šaukštas medaus
1 šaukštas trumų aliejaus
5 šaukštai vandens
1 šaukštelis sviesto
0,5 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
1 šaukštas aliejaus kepimui
4 šaukštai garstyčių
4 šaukštai majonezo+ sauja bazilikų ir viską sublendinti, kad gautųsi žalias, bazilikų skonio majonezas
4 riekelės čederio sūrio
Salotų lapų
kitų norimų priedų ridikėlių daigų, svogūnų džemo, marinuotų aitriųjų paprikų, šviežio agurko

Dešrainiai su trumų glazūra glazūruotomis triušienos dešrelėmis.

30 min.
3 asmenims
Gaminimas

Dešreles sudėti į šiek tiek įkaitintą keptuvę su šaukštu aliejaus ir kepti apie 8 min leidžiant iš visų pusių apskrusti. Tuomet supilti vandenį, dėti medų, trumų aliejų, pipirus ir vis pajudinant keptuvę, kepti apie 2-3min. Tuomet įdėti gabaliuką sviesto išmaišyti ir išjungti kaitrą. Galima užberti šiek tiek čili dribsnių.

Bandeles įpjauti, apskrudinti, į vieną pusę tepti garstyčių, į kitą bazilikų majonezo ir iškart dėti sūrį. Tuomet dėti plonai supjaustytus agurkus, salotų lapus ir dešrelę, bei norimus priedus. Skanaus!

 

Už receptą dėkojame LUCKY SPOON by Barbora

Atgal į receptų sąrašą