Dešrelės su slyvų padažu
ingredientai
250 g. KITCHEN me švž. triušienos dešrelės
300 g. šviežių slyvų
pusės šaukštelio maltų gvazdikėlių
žiupsnelio aitriųjų paprikų miltelių
šaukštelio cinamono
pusės šaukštelio medaus arba rudojo cukraus

Dešrelės su slyvų padažu

40 min.
1-2 porcijos
Gaminimas

Dešreles supjaustykite nedidelėmis juostelėmis ir šiek tiek apkepkite keptuvėje. Slyvas perpjaukite ir pakepkite drauge su dešrelėmis. Pagardinkite išvardytais prieskoniais. Kai slyvos ims karamelizuotis, išjungite viryklę ir palikite kelioms minutėms pastovėti. Šis patiekalas jus nustebins gaiviu, aštriu ir rytietišku skoniu. Pasijusite, lyg pabuvojusios Maroke

Ačiū už receptą TAPATI.

Atgal į receptų sąrašą