GRILINTOS TRIUŠIENOS DEŠRELĖS SU ŠVIEŽIOMIS BULVYTĖMIS IR GAIVIOMIS SALOTOMIS
ingredientai
250 g Kitchen me triušienos dešrelių
8-10 vnt. nedidelių šviežių bulvyčių
2 vnt. lauro lapelių
6 vnt. juodųjų pipirų
žiupsnelis druskos
Salotoms:
3 vnt. šviežių agurkėlių
6 vnt. ridikėlių
2 skiltelių česnako
2 v.š. grietinės arba graikiško jogurto
žiupsnelis pjaustytų šviežių krapų
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų

GRILINTOS TRIUŠIENOS DEŠRELĖS SU ŠVIEŽIOMIS BULVYTĖMIS IR GAIVIOMIS SALOTOMIS

25 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Bulvytes gerai nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
  2. Į verdantį vandenį sudėkite lauro lapelius, pipirus, įberkite žiupsnelį druskos, sudėkite dešreles ir virkite ~5min. Nupikite vandenį ir perdėkite į lėkštę.
  3. Salotoms: į dubenį sudėkite griežinėliais pjaustytus agurkus, ridikėlius, išspauskite česnaką, dėkite grietinę ar jogurtą, berkite krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  4. Įkaitinkite grilinę keptuvę, išdėliokite bulvytes ir apskrudinkite.
  5. Tuomet išimkite ir tą patį padarykite su dešrelėmis.
  6. Patiekite su salotomis.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą