ĮPRASTA IR SVEIKESNĖ DEŠRAINIŲ VERSIJA
ingredientai
250 g Šviežios triušienos dešrelės KITCHENme
pagal poreikį Dešrainių bandelės Vilniaus duona
Gvakamolei:
1 avokado
žaliųjų citrinų sulčių
keletos pomidorų
pagal poreikį šviežios kalendros
žiupsnelis druskos ,pipirų
Daržovių salsai:
1 raudonosios paprikos
1 agurko
1 pomidorų
kalendros
druskos, pipirų
alyvuogių aliejaus
truputis citrinų sulčių
Romaine salotos
Kepintų svogūnų
Kepsninės

ĮPRASTA IR SVEIKESNĖ DEŠRAINIŲ VERSIJA

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

1. Pasiruošiame gvakamolę: sutriname gerai sunokusį avokadą, pilame žaliųjų citrinų
sultis, dedame smulkintus pomidorus ir smulkintą šviežią kalendrą, pagardiname
druska ir pipirais, ir viską gerai išmaišome.
2. Pasiruošiame daržovių salsa: kubeliais susmulkiname raudonąją paprika, agurką ir
pomidorus, susmulkiname kalendrą, viską dedame į dubenį, pagardiname druska ir
pipirais, pilame alyvuogių aliejų, citrinų sultis ir viską gerai išmaišome.
3. Iškurename kepsninę.
4. Dedame kepti dešreles, o į pabaigą kepimo šalia suguldome ir bandeles.
5. Formuojame įprastą dešrainį: į bandelę guldome romaine salotą, dedame
gvakamolę, salsa, guldome dešrelę ir pabrstome svogūnais.
Sveikesnė dešrainio versija – naked dešrainis – į romaine salotą dedame gvakamolę,
guldome dešrelę, dedame salsa ir paberiame svogūnų.

SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame bet pirmiausia maistas 

 

Atgal į receptų sąrašą