Kai skoniai dera tarpusavyje, ir nieko nei pridėsi, nei atimsi!
ingredientai
250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių
Bulvių košei:
3 vidutinės bulvės
3 dideli batatai
200 ml. 12% rieb. grietinėlės
20 g sviesto
žiupsnelis druska
Salotoms:
pagal poreikį kale kopūsų lapų
1 morka
1/2 poras
sauja džiovintų spanguolių
šaukštas majonezo
riekelė citrinos
šaukštelis medaus

Kai skoniai dera tarpusavyje, ir nieko nei pridėsi, nei atimsi!

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Dešreles verdu 10 min, tada apkepu keptuvėje ant aliejaus iš abiejų pusių po 2 min.
Bulvių košei susmulkinu bulves į 4 dalis, sudedu į vandenį ir verdu 20 min. pilu grietinėlės, dedu druską, sviestą ir viską sutrinu rankine grūstuve.
Salotoms susmulkinu kale kopūsto lapus, sutarkuoju morką, dedu smulkintą porą ir sauja spanguolių. Viską užpilu padažu - majonezas, citrina medus.
Skanaus!

Už receptą dėkojame sauja maisto!

Atgal į receptų sąrašą