Kitokia ir labai soti kopūstienė
ingredientai
250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių
1 vnt žiedinio kopūsto
500 g briuselio kopūstų
1 vnt svogūno
žiupsnelis prieskonių

Kitokia ir labai soti kopūstienė

15 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais, o briuselio kopūstėlius perpjaukite pusiau. Viską pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite prieskoniais (druska, pipirais, žolelėmis). Kepkite pamaišant orkaitėje apie 25 minutes.
  2. Dešreles išvirkite.
  3. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite. Jiems pageltus, užpilkite šiek tiek vandens, berkite druskos, sudėkite 2/3 iškeptų kopūstų ir viską kelias minutes patroškinkite. Stenkitės, kad vandens būtų tiek, kad vos semtų daržoves.
  4. Paruoštą troškinį pertrinkite rankiniu smulkintuvu iki vientisos tyrės.
  5. Sriubą pilkite į lėkštes, o ant viršaus dėkite supjaustytus dešrelių gabalėlius bei likusius apkeptus kopūstėlius.

Už receptą dėkojame Lieknos bitės.

Atgal į receptų sąrašą