Klasikinis dešrainis su kopūstais
ingredientai
250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
2 raudonųjų svogūnų
3 skiltelių česnako
1 šaukšto sviesto
šlakelio aliejaus
1 šaukšto rudojo cukraus
¼ stiklinės raudonojo vyno acto
⅓ stiklinės kečupo
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Druskos
4 dešrainių bandelių
4 šaukštų garstyčių
200 g raugintų kopūstų

Klasikinis dešrainis su kopūstais

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Paruoškite padažą:
  • smulkiai supjaustykite svogūnus ir kepkite svieste su šlakeliu aliejaus, kol

suminkštės.

  • sudėkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles. Pakepkite dar keliais minutes, suberkite cukrų ir vyno actą. Maišydami kaitinkite nustatę nedidelę kaitrą, kol masė sutirštės. Įmaišykite kečupą ir pagardinkite druska bei pipirais.
  1. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles iškepkite keptuvėje arba ant grotelių.
  2. Bandeles ištepkite garstyčiomis, sudėkite raugintus kopūstus, triušienos dešreles ir užpilkite padažu.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą