Pagrobimas
ingredientai
250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių
50 g sviesto
1 vnt. moliūgėlio
pagal poreikį pomidorų padažo
pagal poreikį migdolų drožlės
pagal poreikį dantų krapštukų
1 riekelės forminė duonos

Pagrobimas

15 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
1. Paruoškite moliūgą šventei.
2. Ant sviesto, įkaitintoje keptuvėje, iškepkite švž. triušienos dešreles. 
3. Krapštukų pagalba pritvirtinkite keptas dešreles ant moliūgo taip, kad primintų rankos pirštus.
4. Suformuotus pirštus užklokite formine duona.
5. Dešrelių galus patepkite pomidorų padažu ir uždėkite migdolo drožlėmis - taip sukurdami nagus.
 
Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą