Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže
ingredientai
2 x 250 g Kitchen me Šviežių triušienos dešrelių
2 v.š. sviesto
2 a.š. garstyčių
pagal poreiki druskos, pipirų ir lauro lapų

Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže

20 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Į verdantį ir pasūdytą vandenį, pagardintą pipirais ir lauro lapais, sudėkite šviežias triušienos dešreles ir virkite apie 10-12 min.
  2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite garstyčias.
  3. Į garstyčių ir sviesto padažą dėkite išvirtas triušienos dešreles ir jas apkepinkite.

Patiekite su bulvių koše ir marinuotais pomidorais.

Skanaus 

Atgal į receptų sąrašą