Pomidorinė sriuba su triušienos dešrelėmis
ingredientai
250 g. KITCHEN me švž. triušienos dešrelės
4 skiltelės Česnakas
1 vnt. Mėlynasis svogūnas
4 vnt. Saliero stiebai
2 vnt. Kriaušės (saldžios)
1 stiklinė Vištienos sultinys
1 stiklinė Konservuoti pjaustyti pomidorai
1-2 a.š. Pomidorų pasta
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Juodieji maltieji pipirai

Pomidorinė sriuba su triušienos dešrelėmis

30 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Smulkiai supjaustykite mėlynąjį svogūną, suberkite jį į įkaitintą alyvuogių aliejų ir pakepkite, kol šis suminkštės. Į svogūnus suberkite smulkiai supjaustytus česnakus. Viską lengvai pakepkite.
  2. Triušienos dešreles išimkite iš pakuotės ir supjaustykite griežinėliais. Supjaustytas dešreles suberkite į svogūnų ir česnakų masę. Taip pat į bendrą masę berkite smulkiai supjaustytus saliero stiebus ir viską ant silpnos ugnies pakaitinkite.
  3. Kol viskas šyla, nedideliais kubeliais supjaustykite kriaušes ir berkite į bendrą masę. Kriaušes pakaitinkite dar apie 5 minutes, kol jos suminkštėja.
  4. Kai viskas jau paruošta, pilkite vištienos sultinį, konservuotus pjaustytus pomidorus ir pomidorų pastą. Pagardiname druska bei pipirais ir viską pavirkite dar apie 5 minutes. Skanaus!

          Dėkojame "Skonio lenktynės" už receptą!

Atgal į receptų sąrašą