Triušienos dešrainis su mango ir ananasų salsa
ingredientai
250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių
3 bandelės dešrainiams
1 a.š. garstyčių ir medaus padažo
1 a.š. česnakinio padažo
60 g marinuotų mini agurkėlių
3 griežinėliai marinuoto ananaso
3 puselės marinuoto mango vaisių
pagal poreikį sultenių
pagal poreikį žirnių daigų
pagal poreikį porų daigų
dešrelių kepimui kokosų aliejaus

Triušienos dešrainis su mango ir ananasų salsa

30 min.
3 porcijos
Gaminimas

1.Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite kokoso aliejų ir iškepkite šviežias triušienos dešreles (vis pavartant kepti apie 6-8 min.).

2.Jei įsigytos bandelės neįpjautos, tuomet įpjaukite jas per centrą, išilgai. Įpjautas bandeles pašildykite.

3.Pašildytų bandelių sieneles patepkite padažais, į vidų įdėkite po dvi kokosų aliejuje iškeptas triušienos dešreles, išdėliokite supjaustytus ananasus ir mango, apibarstykite kietuoju sūriu.

4.Taip pasiruoškite visus dešrainius ir juos išdėliokite ant skardos, kad viskas gerai pašiltų ir išsilydytų sūris, pašaukite į 150 C orkaitę 5-7 min.

5.Išsilydžius sūriui, dešrainius išimkite iš orkaitės ir pagardinkite marinuotais agurkėliais, sultenių lapais, žirnių ir porų daigais.

 

Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!         

Atgal į receptų sąrašą