Triušienos dešrelės su spelta makaronais
ingredientai
250 g. KITCHEN me švž. triušienos dešrelės
2 v.š. Alyvuogių aliejus
1 skiltelė Česnakas
1 vnt. Svogūnas
1 vnt. Brokolio galva
30 g. Kietasis sūris
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Juodieji pipirai

Triušienos dešrelės su spelta makaronais

20 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Dešreles išvirkite pagal instrukcijas.
  2. Kitame puode, pasūdytame vandenyje, išvirkite makaronus. Prieš jiems baigiant virti, sumeskite brokolių žiedinėlius. Kai išvirs, viską nukoškite.
  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintą svogūną su česnaku ir pakepkite, kol suminkštės (apie 2 minutes). Tuomet sudėkite supjaustytas virtas dešreles ir dar pakepkite, kol dešrelės apskrus.
  4. Sudėkite makaronus su brokoliais, maišant dar minutę pakepkite, pagardinkite druska, pipirais. Prieš tiekiant užbarstykite tarkuoto kietojo sūrio.

            Dėkojame FORELLESRECEPTAI.LT už receptą!

Atgal į receptų sąrašą