Vienos keptuvės pusryčiai
ingredientai
250 g Kitchen me triušienos dešrelių
1 sauja parūkyto kiaulienos kumpio
1/2 skardinė smulkintų pomidorų
1/2 skardinė baltųjų pupelių
2 kiaušiniai
1/2 a.š. čili dribsnių
1/2 a.š. paprikos prieskonių
žiupsnelis Juodųjų pipirų
žiupsnelis petražolių
šlakelio Alyvuogių aliejaus kepimui

Vienos keptuvės pusryčiai

60 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame dešreles 10 minučių, iš abiejų pusių. Suberiame kumpį ir pakepiname dar porą minučių.
  2. Supilame pomidorus, pupeles, beriame prieskonius ir išmaišome. Užvirus padažui, įmušame kiaušinius, keptuvę užsengiame dangčiu, sumažiname ugnį ir kepame tol, kol kiaušiniai sutvirtės.
  3. Patiekalą apiberiame smulkintomis petražolėmism ir patiekiame su traškia itališka duona. Valgome karštą. 
  4. Griebiame šakutes, traškią duoną, ir kimbame tiesiai į keptuvę.

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Skaniai ir sveikai.

Atgal į receptų sąrašą