Virtos triušienos dešrelės su garnyru
ingredientai
250 g. KITCHEN me švž. triušienos dešrelės
1 vnt. agurkas
1 vnt. avokadas
1 vnt. citrina
žiupsnelis druska
2 v.š linų sėmenų aliejaus

Virtos triušienos dešrelės su garnyru

20 min.
1-2 porcijos
Gaminimas

Pirmiausia išsiverdame dešreles apie 15 min. Kol verda dešrelės pasiruoškite  garnyrą. Agurką nuplaukite ir perpjaukite išilgai į keturias dalis; supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į salotinę. Iškaulinkite avokadą, šaukštu išimkite jį iš žievės ir supjaustykite kubeliais. Užpilkite citrinos sultimis, sėmenų aliejumi, įberkite žiupsnelį druskos. Viską gerai ir intensyviai išmaišykite. Avokadas turi šiek tiek aptirpti ir išsileisti, kad kartu su citrina bei aliejumi sukurtų šių salotų padažą.

Skanaus.

Atgal į receptų sąrašą