Kepti aštrūs antienos kakliukai
Kepti aštrūs antienos kakliukai
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. ančiukų petukai |
1 ir 1/2 v.š. |
Krienai |
2 v.š. |
Krienai |
2 v.š. |
Majonezas |
Pagal skonį |
Rūkyta arba paprasta malta raudonoji paprika |
Pagal skonį |
Pipirai |
Pagal skonį |
Druska |
Kepti aštrūs antienos kakliukai
Gaminimas
- Visus ingredientus sumaišykite, gerai ištrinkite kakliukus ir palikite 1 valandai pastovėti, kad marinatas persigertų į kakliukų mėsą.
- Vėliau įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių ir pašaukite kakliukus 30 minučių.
- Kai kakliukai iškeps, galite juos patiekti su alyvuogėmis ar šviežiomis daržovėmis. Valgyti galima ir karštus ir šaltus, kaip tik Jums patinka! Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą