Ančiukų skrandukai su violetinėmis bulvėmis
ingredientai
500 g Lapino puotos šviežių antienos skrandukai
350 ml daržovių sultinio
5 vidutinio dydžio violetinių bulvių
mėgstamų šviežių daržovių
pagal skonį Druskos, pipirų ir džiovintų česnako miltelių
1 v.š. aliejaus

Ančiukų skrandukai su violetinėmis bulvėmis

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
Skrandukus susipjaustome mažesniais gabaliukais, pamarinuojame su druska, pipirais ir džiovintais česnakais. Keptuvėje užverdame sultinį, įpilame aliejų ir apie 30 minučių skrandukus patroškiname šiek tiek sumažinę kaitrą. Atskirai išverdame violetines bulves sūdytame vandenyje, pasiruošiame šviežių daržovių garnyrą.
 
Už receptą dėkojame Monika Oliv
Atgal į receptų sąrašą