Azijietiškos salotos su antienos krūtinėle
Azijietiškos salotos su antienos krūtinėle
ingredientai
2 x 500 g. |
Lapino puota švž. antienos filė su oda |
2 v.š. |
Medus |
2 v.š. |
Vyno actas |
2 v.š. |
Sojų padažas |
2 v.š. |
Trintas imbieras |
2 v.š. |
Sezamų sėklos |
Pagal poreikį |
Kiniškas kopūstas |
1 vnt. |
Morka |
1 vnt. |
Agurkas |
1 v.š. |
Medus |
1 v.š. |
Sezamų ar kitoks aliejus |
1 v.š. |
Sojų padažas |
1 v.š. |
Ryžių actas |
Azijietiškos salotos su antienos krūtinėle
Gaminimas
- Šviežiai antienos filė nupjaukite odą, pamarinuokite marinato prieskoniais - 2 šaukštais medaus, 2 šaukštais vyno actu, 2 šaukštais sojų padažu, 2 šaukštais trintu imbieru ir 2 šaukštais sezamų sėklų. Patartina palaikyti marinate apie 2 valandas.
- Kepkite keptuvėje su grotelėmis arba ant grotelių. Jei norite, kad mėsa visiškai iškeptų, pašaukite anties filė 20 min. į orkaitę, nes yra gana stora.
- Kol kepa mėsa, pasidarykite salotas: supjaustykite daržoves siauromis juostelėmis ir užpilkite jas padažu.
- Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą