Kreminė pomidorų sriuba su kokosu pienu ir antiena
Kreminė pomidorų sriuba su kokosu pienu ir antiena
ingredientai
500 g |
Lapino puotos Šviežio antienos rinkinio sriubai |
6 |
pomidorai |
3 |
raudoni svogūnai |
5 skiltelės |
česnako |
šakelė |
šalavijo |
žiupsnelis |
druska |
žiupsnelis |
pipirai |
1 v.š. |
cukraus |
|
alyvų aliejaus |
1 maža skardinė |
kokoso pieno |
1 maža skardinė |
smulkintų pomidorų |
žiupsnelis |
universalių prieskonių mišinio |
Kreminė pomidorų sriuba su kokosu pienu ir antiena
Gaminimas
- Iš antienos rinkinio išverkite sultinį. Nusemkite 200 ml sriubai,o kitą galite užsišaldyti, sunaudosite vėliau. Mėsą nuo kaulų nuimkite ir galėsite sudėti į paruoštą sriubą, - jos trinti nereikėtų.
- Skiltelėmis supjaustykite pomidorus, svogūnus ir dėkite į kepimo skardą. Ant viršaus dėkite česnako skilteles, apšlakstykite aliejumi ir prieskonių mišiniu. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje iki daržovės suminkštės ir apskrus.
- Į puodą, kuriame virsite sriubą, pilkite aliejaus, įkaitinkite jį ir pilkite konservuotus pomidorus, dėkite cukrų, druską, pipirus, šalaviją ir pakepinkite.
- Supilkite sultinį, kokosų pieną ir užvirinkite.
- Iškeptas daržoves sudėkite į trintuvą, ten pat pilkite ir masę iš puodo ir sutrinkite iki vientisos, kreminės masės. Dar kartą užvirinkite.
- Tiekite su skrebučiais.
Skanaus !!!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Ritos receptams.
Atgal į receptų sąrašą