PERSIKINĖS ANTIENOS KULŠELĖS
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos kulšelės
2 v.š Teriyaki padažo
1 v.š. rudojo cukraus
1 v.š. alyvuogių aliejaus
1 a.š kario
1 v.š. maltų saldžiųjų paprikų
1 persikas
2 slyvos (arba du persikai)
Cinamono lazdelės
Patiekimui:
Abrikosų džemas, granatų sulčių koncentratas (nebūtina), ryžiai (jeigu norisi).

PERSIKINĖS ANTIENOS KULŠELĖS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Kulšelės marinuojamos iš vakaro. Mėsa nuplaunama, nusausinama. 

Teriyaki, aliejus, cukrus, karis ir paprikų milteliai sumaišomi tarpusavyje.

Marinatas užpilamas ant mėsos ir gerai į ją įtrinamas. 

Kitą dieną orkaitė įkaitinama iki 180 C temperatūros. Kulšelės dedamos į kepimo indą, šalia išdėliojami vaisiai, kelios cinamono lazdelės.

Kepama valandą. 

Patiekiama su abrikosų džemu, apšlakstoma granatų sultimis. 

Jei jūsų skonio receptoriams per ekstremalu tiek saldaus prie mėsos - apšlakstykite Teriyaki, valgykite su ryžiais. 

Už receptą dėkojame Tina gamina. 

Atgal į receptų sąrašą