Prabangus antienos paštetas su karamelizuotais svogūnais
Prabangus antienos paštetas su karamelizuotais svogūnais
ingredientai
150 g. |
Lapino puota virtas antienos paštetas |
2 vnt. |
Ciabata bandelės |
1 vnt. |
Svogūnas (didelis) |
1 v.š. |
Rudasis cukrus |
Šlakelis |
Alyvuogių aliejus |
Prabangus antienos paštetas su karamelizuotais svogūnais
Gaminimas
- Pirmiausia pasiruoškite karamelizuotus svogūnus. Pusžiedžiais arba žiedais supjaustykite svogūnus, dėkite ant įkaitintos keptuvės su šlakeliu alyvuogių aliejaus.
- Kai svogūnai šiek tiek paminkštės įberkite šaukštą rudojo cukraus, šiek tiek pipirų ir druskos. Kepkite kol gražiai paruduos.
- Kol kepate svogūnus galite susipjaustyti ciabatos bandeles ir pasiskrudinti orkaitėje kelias minutes.
- Jei norite nustebinti mylimą žmogų į šaukštą įspauskite pašteto ir su kitu šaukštu suformuokite apvalų "kukulį", dėkite į lėkštę skrudintas duonelės riekutes ir ant viršaus uždėkite karamelizuotų svogūnų. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą