Salotos su antienos krūtinėle
Salotos su antienos krūtinėle
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. antienos filė su oda |
Pagal poreikį |
Mėgstamos salotos |
1 vnt. |
Apelsinas |
5 vnt. |
Vyšniniai pomidorai |
1 v.š. |
Medus |
1/2 vnt. |
Citrinos sulčių |
Pagal poreikį |
Alyvuogių aliejus |
Salotos su antienos krūtinėle
Gaminimas
- Apkepinkite šviežią antienos filė, taip, kad gražiai paruduotų iš abiejų pusių (pirmiausia kepkite iš odelės pusės).
- Rankomis suplėšykite turimas salotas, nulupkite apelsiną, supjaustykite gabalėliais, pomidoriukus perpjaukite perpus sudėkite į norimą indą.
- Kol kepa antienos filė pasidarykite padažą - medų, šlakelį alyvuogių aliejaus ir citrinos sultis sumaišykite iki vientisos masės. Įberkite šiek tiek druskos.
- Iškepusią anties filė supjaustykite griežinėliais, uždėkite ant salotų ir užpilkite padažu. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą