Traškios anties kulšelės su čiobreliais
Traškios anties kulšelės su čiobreliais
ingredientai
500 g
Lapino puota ančių kulšelių
1/2 šaukštelio
jūros druskos
1/2 šaukštelio
dž čiobrelio
1/2 šaukštelio
pankolio sėklų
1/4 šaukštelio
maltų juodųjų pipirų
2 šaukštai
alyvuogių aliejaus
Traškios anties kulšelės su čiobreliais
60 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Visus ingridiantus (išskyrus antieną) sumaišykite ir šiuo mišiniu ištrinkite anties kulšeles. Sudėkite į indą ir sandariai uždarykite. Dėkite į šaldytuvą 24 val.
Į kepimo indą sudėkite anties kulseles ir kepkite 180C apie 30 min.,kol antiena iškeps.
Valgome su orkaitėje keptomis bulvėmis.
Už receptą dėkojame Odetai.
Atgal į receptų sąrašą