Troškinti antienos kakliukai su grietinėlės padažu ir svogūnais
Troškinti antienos kakliukai su grietinėlės padažu ir svogūnais
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. ančiukų kakliukai |
250 g. |
Grietinėlė |
1 vnt. |
Svogūnas (didelis) |
Pagal skonį |
Prieskoninės žolelės |
Pagal skonį |
Druska |
Pagal skonį |
Pipirai |
1 kubelis |
Sultinys |
Troškinti antienos kakliukai su grietinėlės padažu ir svogūnais
Gaminimas
- Šviežius antienos kakliukus apvirkite puode su sultinio kubeliu apie 20 minučių.
- Vėliau ištraukite iš sultinio kakliukus, dėkite juos į keptuvę, ant viršaus berkite susmulkintą svogūną, džiovintas prieskonines žoleles.
- Pilkite grietinėlę ir samtį sultinio kur virė kakliukai.
- Viską palikite troškintis dar mažiausiai 20 minučių.
- Pateikite su bulvėmis ar bulvių piurė. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą