220 g | KITCHEN me black angus steak |
Baklažano | |
Puodelio | maltų džiūvėsėlių |
Puodelio | tarkuoto parmezano sūrio |
1 | kiaušinio baltymo |
saujos | špinatų |
10 | vyšninių pomidorų |
4 | pievagrybių |
Druska, pipirai |
Ruošiame baklažaniškas „fritkes“:
1. Baklažaną supjaustome šiaudeliais – kuo panašiau į bulvytes free.
2. Išplakame kiaušinio baltymą iki putų.
3. Maltus džiūvėsėlius ir tarkuotą sūrį supilame į polietileninį maišelį.
4. Baklažano šiaudelius apvoliojame baltyme, dedame į džiūvėsėlių-sūrio maišelį ir viską
gerai išmaišome/iškratome, taip, kad šiaudeliai pasidengtų maišelio turiniu.
5. Baklažano šiaudelius išdėliojame ant kepimo popieriaus ir dedame kepti į orkaitę
(200 laipsnių temperatūroje 15min.).
Ruošiame daržoves:
1. Susmulkiname pievagrybius ir pomidorus.
2. Ghee sviestu įkaitintoje keptuvėje apkepame pievagrybius, tada dedame pomidorus
ir dar pakepame, baigiant kepti sudedame špinatus. Pagardiname druska ir pipirais.
Paruošiame mėsa taip, kaip nurodyta ant pakuotės. BETPIRMIAUSIAMAISTAS rekomendacija
– į keptuvę šalia T-bone įdėti česnako skilteles ir rozmarino šakelę. Bus labai skanu!
SKANAUS!
Už receptą dėkojame bet pirmiausia maistas