BLACK ANGUS STEAK SU BAKLAŽANIŠKOM FRITKĖM
ingredientai
220 g KITCHEN me black angus steak
Baklažano
Puodelio maltų džiūvėsėlių
Puodelio tarkuoto parmezano sūrio
1 kiaušinio baltymo
saujos špinatų
10 vyšninių pomidorų
4 pievagrybių
Druska, pipirai

BLACK ANGUS STEAK SU BAKLAŽANIŠKOM FRITKĖM

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Ruošiame baklažaniškas „fritkes“:
1. Baklažaną supjaustome šiaudeliais – kuo panašiau į bulvytes free.
2. Išplakame kiaušinio baltymą iki putų.
3. Maltus džiūvėsėlius ir tarkuotą sūrį supilame į polietileninį maišelį.
4. Baklažano šiaudelius apvoliojame baltyme, dedame į džiūvėsėlių-sūrio maišelį ir viską
gerai išmaišome/iškratome, taip, kad šiaudeliai pasidengtų maišelio turiniu.
5. Baklažano šiaudelius išdėliojame ant kepimo popieriaus ir dedame kepti į orkaitę
(200 laipsnių temperatūroje 15min.).
Ruošiame daržoves:
1. Susmulkiname pievagrybius ir pomidorus.
2. Ghee sviestu įkaitintoje keptuvėje apkepame pievagrybius, tada dedame pomidorus
ir dar pakepame, baigiant kepti sudedame špinatus. Pagardiname druska ir pipirais.
Paruošiame mėsa taip, kaip nurodyta ant pakuotės. BETPIRMIAUSIAMAISTAS rekomendacija
– į keptuvę šalia T-bone įdėti česnako skilteles ir rozmarino šakelę. Bus labai skanu!
SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame bet pirmiausia maistas

Atgal į receptų sąrašą