Jautienos marinuotos kavoje salotos
ingredientai
2x220 g RIB-EYE jautienos didkepsnis ( Kitchen me )
1 citrinos sultys
žiupsnelis aliejaus kepimui
1 puodelis stiprios kavos
1 šaukštelis Vorčesterio padažo
1 šaukštelis balzamiko acto
1 šaukštelis paprikos miltelių ( reikėjo aitrios)
žiupsnelis druskos
Įtrinimui:
1 šaukštelis tirpios kavos
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį šviežiai maltų pipirų
žiupsnelis druskos

Jautienos marinuotos kavoje salotos

50 min
2 porcijos
Gaminimas
Marinatui skirtus produktus išmaišykite ir užpilkite mėsą. Gerai rankomis ištrinkite ir palikite marinuotis kelias valandas.
Išsimarinavus mėsai, ištraukite ją iš marinato.
Įtrinimui skirtus produktus sumaišykite ir apvoliokite mėsą.
Įkaitinkite kektuvę su šaukštu aliejaus ir kepkite mėsą iš abiejų pusių, kol iškeps iki norimos kondicijos.
Kai mėsa iškeps, palikite ją keptuvėje kurį laiką- neišsausės ir nepraras sulčių.
Į lėkštes dėkite salotų mišinio ir ant viršaus sudėkite pjaustytą jautieną.
Prieš valgant įsispauskite ant viršaus citrinos sulčių.
Galite nepjaustyti mėsos, o patiekti kaip kepsnį šalia salotų.
 
Už receptą dėkajime Samčio užrašams.

 

Atgal į receptų sąrašą