Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
ingredientai
1 pakuotė (270 g) |
KITCHEN me Jautienos brandintas steikas |
1 vnt. |
Morka |
1 vnt. |
Avokadas |
0,5 gužė |
Kiniškos salotos |
1 saujelė |
Saulėgrąžų sėklos |
1 v.š. |
Baltasis vynas arba ryžių actas |
1 v.š. |
Medus |
1 v.š. |
Sojų padažas |
1 v.š. |
Alyvuogių aliejus |
1 vnt. |
Aitrioji paprika |
1 v.š. |
Kapotos kalendros arba mėta |
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
Gaminimas
- Salotas supjaustykite itin smulkiai. Morką sutarkuokite ar supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Avokadą supjaustykite kubeliais.
- Iškepkite brandintą jautienos steiką ant grotelių ar atitinkamos keptuvės aukštoje kaitroje, nenaudojant papildomų prieskonių.
- Keptą jautienos didkepsnį taip pat supjaustykite plonais šiaudeliais.
- Padažui sumaišykite actą, aliejų, sojos padažą, medų, kalendrą ar mėtas ir užpilkite salotas.
- Pabaigai apibarstykite salotas aitriosios paprikos griežinėliais, prieš tai išėmę sėklas. Jei norite itin aštrių salotų, sėklas palikite.
Atgal į receptų sąrašą