ANTIENA SU DARŽOVĖMIS
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
1 pastarnokas
1 bulvės
1 didelė morka
1 skiltelė česnako
0,5 a.š. garstyčių miltelių
žiupsnelis Druska, pipirai
kelios šakelės Čiobreliai
2 v.š. alyvuogių aliejaus

ANTIENA SU DARŽOVĖMIS

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Antiena nuplaunama, nusausinama, įtrinama druska, pipirais, garstyčiomis ir dedama į kepimo rankovę.
  2. Bulvės pjaustomos skiltelėmis, morkos šiaudeliais, pastarnokas nepjaustomas, nes gan gerai ir greitai minkštėja nepjaustytas.
  3. Smulkinamas česnakas, daržovės apšlakstomos alyvuogių aliejumi, pabarstomos druska, pipirais ir dedamos į kepimo rankovę (aš dėjau į atskirą nuo mėsos). Ten pat dedamas čiobrelis, užrišus rankovę viskas gerai pakratoma, kad išsimaišytų.
  4. Abi rankovės dedamos į 190 C orkaitę 30-35 min.
  5. Patiekiama su mėgstamu padažu ar šviežiomis daržovėmis.
  6. SKANAUS!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Tina gamina. 

Atgal į receptų sąrašą