Anties kulšelės ant raugintų kopūstų pagalvės
ingredientai
4 vnt. Lapino puota šviežių ančiukų kulšelių
1 l raugintų kopūstų
1 apelsino
saujelė džiovintų slyvų
1 v.š. saldžiųjų paprikų
žiupsnelis druskos
žiupsnelis pipirų, mairūno
1 v.š. rudojo cukraus

Anties kulšelės ant raugintų kopūstų pagalvės

35 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Kulšeles pabarstykite druska, pipirais ir mairūnais. Palikite pasimarinuoti, kol paruošite kopūstus.
  2. Kopūstus sumaišykite su pjaustytu apelsinu ir džiovintomis slyvomis ir cukrumi. Sudėkite juos į kepimo formą.
  3. Kulšeles uždėkite ant kopūstų, uždenkite skardą aliuminio folija ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 20 min., po to temperatūrą sumažinkite iki 140 °C ir kepkite dar 2-3 val.
  4. Įpusėjus kepti nuimkite foliją, paukštieną vis palaistykite susidariusiomis sultimis.

 

 

 Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą