Rytietiško skonio žąsienos krūtinėlė
Rytietiško skonio žąsienos krūtinėlė
ingredientai
| 550 g. |
Lapino puota švž. žąsienos filė su oda |
| 2 v.š. |
Kalėdinių prieskonių mišinys |
| 2 v.š. |
Sojų padažas |
| 2 v.š. |
Medus |
| 1 v.š. |
Balzamo actas |
| 1 maišelis |
Šaldytos šparaginės pupelės |
| Pagal skonį |
Kepinti migdolai |
Rytietiško skonio žąsienos krūtinėlė
Gaminimas
- Krūtinėlę įtrinkite prieskoniais ir kepkite keptuvėje oda į apačią.
- Kai riebalai ištekės, nupilkite juos. Į keptuvę supilkite sojų padažą, medų ir balzamo actą.
- Apkepkite mėsą iš abiejų pusių. Leiskite medui karamelizuotis.
- Ši mėsa puikiai tiks su garuose virtomis šparaginėmis pupelėmis, paskanintomis alyvuogių aliejumi, balzamo actu ir skrudintais riešutais.
- Pateikdami galite pabarstyti sezamų sėklomis. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą