Antienos filė su žaliųjų žirnelių koše
ingredientai
500 g Lapino puota antienos file
400 g žaliųjų žirnelių
50 g sviesto
100 g riebios grietinėlės
žiupsnelis Druskos, pipirų
Šakelė čiobrelio
Pora skiltelių česnako
Saujelės rukolos
Kelių skiltelių apelsino
kelių šilauogių
Alyvuogių aliejaus
BUGAS lingiberry pear sauce padažo

Antienos filė su žaliųjų žirnelių koše

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Pirmiausia pasiruošiame žirnelių košę. Į prikaistuvį dedame sviesto ir pilame grietinėlės. Kai grietinėlė pradės artėti prie užvirimo sudedame žaliuosius žirnelius, beriame druskos, pipirų ir verdame apie 5min. Blenderiu sutriname ir dar pertriname per sietelį, kad neliktų žirnelių luobelių.
  2. Antienos filė pabarstome druska, pipirais. Dedame į keptuvę odele į apačią. Kai antiena paleis riebalus dedame čiobrelio šakelę, česnako skiltelių ir nuolat pašlakstydami taukais apkepame iš abiejų pusių. Tada dedame į orkaitę 180 laipsnių karštyje kepame apie 8min.
  3. Į lėkštę dedame žirnelių košės, keptą antienos krūtinėlę, saujelę rukolos, pašlakstome alyvuogių aliejumi, dedame apelsino ir paberiame šilauogių.
  4. Patiekiame su BUGAS  lingiberry  pear sauce“ padažu. 
  5. Skanaus Jums linki Aurimėlis!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

Atgal į receptų sąrašą