Pradžia /  PRODUKCIJA  /  ANTIENA  / 
Šviežia antienos filė su oda, A klasė

Šviežia antienos filė su oda, A klasė

Galite įsigyti:
RIMI SANITEX PALINK BIDVEST MAXIMA BARBORA
Maistingumo deklaracija
100 g
Energinė vertė
657kJ/157kcal
Riebalai
8,8 g
Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys
2,3 g
Angliavandeniai
0 g
Iš kurių cukrūs
0 g
Baltymai
15 g
Druska
0,17 g
receptai
Detalus aprašymas
Detalus aprašymas

„Lapino puotos“ šviežia antienos filė su oda – geriausias sprendimas greitiems, tačiau gurmaniškiems pietums ar vakarienei. Svarbiausia ruošiant patiekalus iš šios itin kokybiškos, gurmanų ir dietologų vertinamos mėsos – jos neperkepti. Ančiukų filė įprastai ruošiama orkaitėje, „wok“ keptuvėje arba grilyje. Kuo aukštesnėje temperatūroje bus ruošiama filė, tuo ji taps gardesnė. Palikta odelė ir trumpas kepimo laikas apsaugo mėsą nuo išsausėjimo ir leidžia patiekalui išlikti sultingam. Padažams rekomenduojama rinktis uogienes, šviežias ar šaldytas uogas, taip pat baltąjį arba raudonąjį vyną. Išmėginkite šį produktą ruošdami „Lapino puotos“ šefų rekomenduojamus patiekalus: krūtinėlę su obuolių sulčių padažu, kinišką troškinį saldžiarūgščiame padaže arba aštrią antieną su „Teriyaki“ padažu. Ančiukų filė – ne tik gardi, bet ir organizmui naudinga mėsa: joje apstu vitamino D, taip pat E, B grupės vitaminų, seleno, cinko, kalio.

Suskleisti
Turite klausimų apie šią prekę?