Antienos širdelių troškinys raudono vyno padaže
ingredientai
500 g „Lapino puota“ antienos širdelių
2 obuolių
2 saldžiųjų bulvių
1/2 svogūno
Kelių skiltelių česnako
200 ml raudono vyno
50 g sviesto
1 arbatinio šaukštelio cinamono
pagal skonį Druskos ir pipirų

Antienos širdelių troškinys raudono vyno padaže

35 min.
2 asmenims
Gaminimas

Svieste apkepiname smulkiai pjaustytus svogūną ir česnaką, o kai jie paruduoja – užpilame raudoną vyną ir apie 5 minutes pagariname. Tuo tarpu nuo širdelių nupjauname riebalus, nedideliais gabalėliais susipjaustome saldžiąsias bulves ir obuolius. Obuolius apibarstome cinamonu. Širdeles ir bulves dedame į sutirštėjusį raudoną vyną, šiek tiek apkepiname, tuomet sumažiname kaitrą, uždengiame keptuvę ir paliekame troškintis bent 10 minučių. Tuomet įpilame obuolių skilteles ir viską dar patroškiname apie 5 minutes.

 

Už receptą dėkpjame Monika Oliv.

Atgal į receptų sąrašą