Pradžia /  NAUJIENOS  /  Vasara palydėta - aplodismentai antienai  / 

Vasara palydėta - aplodismentai antienai

Rugpjūčio 17 d. gamtos prieglobstyje įsikūrusio SPA VILNIUS Anykščiai restorano erdvėse įvyko „Gero skonio“ klubo renginys „Keliaukite, skanaukite, mėgaukitės Anykščių šilelio apsupty.“ Ypatingos vakarienės metu svečiai buvo kviečiami ragauti gurmaniškų patiekalų, degustuoti prie jų priderintų išraiškingo skonio vynų bei pasidžiaugti vasariniu žurnalo „Geras skonis“ numeriu.

Patiekalus šiam vakarui specialiai kūrė SPA VILNIUS Anykščiai restorano komanda. Pagrindinis patiekalų šefas Matas Žiliukas, kuris stebino savo kulinariniais sugebėjimais vakaro svečius. Vakarienės akcentu tapo puikia skonių harmonija apstulbinusi antiena, pagardinta pastarnokų puta, juodųjų alyvuogių žeme ir demi glace padažu.

Šaltinis: http://www.skonis.lt/