Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Aksanos kepta pirmoji antis
ingredientai
2 kg. Lapino puota švž. ančiukas
Pagal skonį Prieskoniai
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Malti kvapnieji ir juodieji pipirai
2-3 vnt. Obuoliai
2 vnt. Apelsinai

Aksanos kepta pirmoji antis

140 min.
6 porcijos
Gaminimas
  1. Pirmiausia antį įtrinkite prieskoniais ir palikite per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
  2. Vėliau prikiškite pilvą smulkintais obuoliais ir apelsinais, apšlakstykite 1 apelsino sultimis.
  3. Įdėkite į kepimo rankovę ir kepkite apie 2 val. 180 laipsnių temperatūroje. 
  4. Prieš baigiant kepti rankovę praplėškite, kad antis gražiai apskrustų. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą