Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
ANČIUKO KRŪTINĖLĖ SU MANGŲ PADAŽU
ingredientai
495 g ančiukų krūtinėlės filė iš Lapino puota
pagal skonį čili pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
1 didesnio mango
1 šaukšto medaus
1 šaukšto ryžių acto
2 šaukštų citrinų sulčių
žiupsnelio druskos bei aitriųjų pipirų

ANČIUKO KRŪTINĖLĖ SU MANGŲ PADAŽU

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Įpjauname įstrižai ančiukų krūtinėlės filė odelę, marinuojame ją apie 20-30min prieskoniuose, tada apkepiname iš abiejų pusių ant įkaitintos sausos keptuvės iki auksinės spalvos.
2. Gaminame padažą: mangą nulupame, išimame kaulą ir blenderiu sutriname su visais kitais ingredientais iki vientisos masės.
3. Patiekiame mėsą su paruoštu padažu ir mėgstamu garnyru. Pas mane šiandien garnyrui - virti ryžiai ????
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
Atgal į receptų sąrašą