Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų filė su paprikomis
ingredientai
500 g Lapino puotos ančiukų filė su oda
žiupsnelis paukštienos prieskonių
žiupsnelis raudonos saldžiosios paprikos prieskonių
keletos česnako granulių
žiupsnelis pipirų, druskos
1 v.š. tirpinto sviesto
3 vnt. paprikų ( geltonos, žalios ir raudonos )
3-4 vnt. bulvės
šlakelio aliejaus

Ančiukų filė su paprikomis

50 min.
2 porcijos
Gaminimas

Ančiukų filė paprieskoniuokite recepte išvardintais prieskoniais ir palikite  porai val. pasimarinuoti.

Ančiukų filėje padarykite  įpjovimus ir į jas įdėkite paprikas, sutepkite sviestu.

Iš folijos padarykite  " laivelius ", sudėkite pjaustytas bulves su prieskoniais, druska ir aliejumi.

Ant bulvių sudėkite ančiukų filę , uždengite  folija ir įdėkite kepti į orkaitę.

Kepkite  200 laipsnių temperatūroje 35 min. ir dar 15 min. nuimkite foliją.

Su artėjančia švente 

Atgal į receptų sąrašą