Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų kepenėlių slėgtainis
ingredientai
2x500 g Lapino puota ančiukų kepenėlių
2 vnt. kiaušinių
100 ml. grietinėlės 12%
1-2 vnt. morkų
1-2 vnt. svogūnų
4-5 v.š. miltų
žiupsnelis druskos, pipirų

Ančiukų kepenėlių slėgtainis

30 min.
10 porcijos
Gaminimas
  1. Smulkiais gabaliukais supjaustykite kepenėles (galite jas ir sumalti), sutarkuokite smulkia trintuve morkas, susmulkinkite svogūną.
  2. Išplaktus kiaušinius su grietinėle supilkite į kepenėlių masę, suberkite miltus, pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite.
  3. Kepimo formą sutepkite aliejumi ir supilkite paruoštą masę.
  4. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 50 min.
  5. Skanaus 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone

Atgal į receptų sąrašą