Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų kulšelės su vynuogėmis
ingredientai
500 g Lapino puotos ančių kulšelių
prieskonių rozmarino šakelių, baziliko,druskos, baltų pipirų, česnako granulių
1 vnt. apelsino sulčių
kelių kekių mėlynųjų besėklių vynuogių
2 v.š. medaus
sezamo sėklų

Ančiukų kulšelės su vynuogėmis

60 min.
3-4 porcijos
Gaminimas

Ančiukų kulšeles nuplaukite, nusausinkite ir išprieskoniuokite ( palikite pasimarinuoti, čia jau priklauso kiek turite laiko ).

Ančiukų kulšeles sudėkite į kepimo rankovę, supylkite marinatą, sudėkite šv.bulvyčių ir gerai užriškite.

Kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 45 - 50 min. Po to prakirpkite kepimo rankovę, sutepkite kulšeles medaus / apelsinų padažu, užberkite sezamo sėklų. Sudėkite kelias kekes vynuogių ir dar pakepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 - 20 min.

Skanumėlis.

Skanaus 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą