Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų skrandukų troškinys
ingredientai
300 g Lapino puota šviežių ančiukų skrandukų
250 g pievagrybių
1 didelė morka
200 grietinėlės
1 v.š. garstyčių
žiupsnelis džiovinto raudonėlio
žiupsnelis druskos
žiupsnelis maltų baltųjų pipirų
nedidelis pundelis pundelis šviežių krapų

Ančiukų skrandukų troškinys

60 min.
2 porcijos
Gaminimas
Ančiukų skrandukus nuplauti ir išvirti. Išvirusius skrandukus susmulkinti nedideliais gabaliukais.
Morką sutarkuoti burokine tarka ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Morkom šiek tiek suminkštėjus sudėti pusžiedžiais pjaustytą poro baltąją dalį ir dar pakepinti, kol daržovės suminkštės. Sudėti nuvalytus ir susmulkintus pievagrybius. Pakepinti 2-3 min. 
Į keptuvę su daržovėmis ir pievagrybiais sudėti smulkintus ančių skrandukus, pagardinti raudonėliu, druska bei pipirais. Patroškinti 2-3 min. Supilti grietinėlę,įdėti garstyčias, smulkintus krapus ir patroškinti kelias minutes.
Tiekti su norimu garnyru, bet skaniausia su bulvių koše :) 
 
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.

 

Atgal į receptų sąrašą