Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos „Cordon Bleu“
ingredientai
500 g Lapino puota antienos kulšelių
4 vnt. rūkyto kumpio griežinėlių
4 vnt. Ementalio sūrio riekelių
žiupsnelis Druskos, pipirų
2 kiaušinių
Miltų
Maltų džiūvėsėlių
virimui Aliejaus
200 g mėgstamų makaronų
200 g Cherry pomidoriukų
50 g rukolos
Granatų sėklų
1v.š. pesto padažo

Antienos „Cordon Bleu“

60min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Iš antienos kulšelių išimame kauliukus, su mėsai skirtu muštuku plonai išmušame, beriame druskos, pipirų. Ant kulšelės dedame pora griežinėlių kumpio ir pora riekelių sūrio. Susukame. Gautus suktinukus apvoliojame miltuose, plaktuose kiaušiniuose ir maltuose džiūvėsėliuose. Tada dar kartą į plaktus kiaušinius ir džiūvėsėlius.
  2. Į puodą ar prikaistuvį pilame aliejaus.
  3. Aliejui įkaitus dedame paruoštus antienos „Cordon Bleu“ ir verdame kol gražiai apskrunda. Išimtus iš aliejaus dedame ant kepimo skardos ir šauname į 160 laipsnių karščio orkaitę ir kepame 15min.
  4. Per tą laiką, kol kepa suktinukai, pasiruošiame salotas ir makaronus. Mėgstamus makaronus išverdame kaip nurodo gamintojas ant pakuotės.
  5. Pomidoriukus pjauname per pusę, dedame į dubenį, beriame granatų sėklas ir dedame rukolą, salotas pagardiname su „pesto“ padažu.
  6. Į lėkštę dedame paruoštus makaronus, salotas ir pusiau perpjautą antienos „Cordon Bleu“.
  7. Skanaus!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

Atgal į receptų sąrašą