Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos ir daržovių iešmeliai medaus ir garstyčių padaže kepti orkaitėje!
ingredientai
500 g Antienos šlaunelių mėsos
1 didelę papriką
6 vnt. pievagrybių
Antienos marinatui:
30 g garstyčių
15 g medaus
10 ml aliejaus
druskos su trumais
Daržovėms:
mėgstami prieskoniai
10ml aliejaus

Antienos ir daržovių iešmeliai medaus ir garstyčių padaže kepti orkaitėje!

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Antienos marinato produktus sumaišyti ir sudėti antienos šlaunelių mėsą. Palikti marinuotis apie 4-6 val. Tuo metu daržoves nuolaunam, supjaustom ir taip pat sumaišom su prieskoniais ir aliejum. Paliekam marinuotis.
 
Po 4-6 valandų įkaitintame orkaitę iki 180 laipsnių. Kol
Orkaitė kaista ant medinių iešmelių veriame papriką, mėsą, pievagrybį, seką kartojame. Man iš tokio kiekio išėjo 6 iešmeliai. Dėjau ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepiau 30 min. Pateikiau su juodaisis ryžiais.
 
Už receptą  dėkojame Santykis su maistu.
 
Atgal į receptų sąrašą