Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos ir daržovių troškinys
ingredientai
340 g. Lapino puota švž. antienos kulšelių mėsa (troškinti, kepti)
3 skiltelės Česnakas
1/2 vnt. Žiedinis kopūstas
1 vnt. Brokolis
2 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnas (didelis)
200 ml. Grietinėlė
Pagal skonį Mėgstami vištienos prieskoniai be druskos
Pagal skonį Druska ir pipirai
Pagal skonį Raudonasis karis

Antienos ir daržovių troškinys

60 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Mėsą pabarstykite prieskoniais, druska, pipirais, įspauskite 2 skilteles česnako, viską gerai išmaišykite ir palikite bent 10-15 min.
  2. Morkas supjaustykite kubeliais, žiedinį kopūstą ir brokolį susmulkinkite. Šias daržoves garinkite (iš pradžių dėkite morkas, po kokių 5 min dėkite žiedinį kopūstą ir brokolį), jeigu neturite garintuvo, tiesiog apvirkite kelias min, kol daržovės suminkštės (bet turi likti šiek tiek traškios!)
  3. Mėsą pakepkite, užpilkite verdančiu vandeniu ir patroškinkite, kol mėsa suminkštės.
  4. Svogūną supjaustykite kubeliais, apkepkite iki auksinės spalvos, įspauskite česnaką, pakepinkite apie minutę, berkite mėsą, garintas daržoves, pilkite grietinėlę, įberkite kario prieskonių, druskos, pipirų pagal skonį ir viską patroškinkite 5 min. Skanaus!

         Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą