Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos ir daržovių užkepėlės
ingredientai
800 g. ančių kulšelių mėsos (aš naudojau Lapino puotos
4 bulvės
3-4 vnt. morkų
3 vnt. svogūnų
1-2 skiltelių česnako
1 vnt. žiedinio kopūsto
žiupsnelis druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių (aš naudojau vištienos ir salotų)
pagal poreikį Vorčesterio padažo
pagal poreikį tarkuoto parmezano

Antienos ir daržovių užkepėlės

60 min.
4 porcijos
Gaminimas

Gaminimas:

 

 

Mėsą sumalame, pagardiname druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais, įspaudžiame česnaką, viską išmaišome. Imame skardą, ant jos deliojame 4 iš folijos padarytus laivelius. Iš antienos formuojame paplotėlį,dedame į folijos laivelį ant viršaus dedame žiedais pjaustyto svogūno (jeigu nemėgstate, tiesiog nedėkite). Tada pjaustytas bulves, morkas ir  susmulkintą žiedinį kopūstą ar kitokias daržoves, kokias turite namie.  Pabarstome prieskoniais, aš barsčiau skirtus salotoms, jeigu turite ant daržovių užpilkite šiek tiek vorčesterio padažo. Foliją gerai uždengiame, kepame orkaitėje apie 35-40 min, 180 laipsnių temperatūroje, tada folijos laivelius atidarome ir kepame dar 10 min, kad daržovės šiek tiek apskrustų. Dėdame visą folijos laivelį su užkepėlę ant lekštės, pabarstome tarkuotu parmezanu ir puošiame petražolėmis.

Skanaus!
Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!
 
Atgal į receptų sąrašą