Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos ir moliūgo suflė
ingredientai
340 g. Lapino puota švž. antienos kulšelių mėsa su oda
250 g. Moliūgas
1 vnt. Kiaušinis
200 ml. Pienas
1 ir 1/2 v.š. Avižiniai miltai
1 skiltelė Česnakas
Pagal skonį Druska ir pipirai

Antienos ir moliūgo suflė

60 min.
7-8 porcijos
Gaminimas
  1. Antieną išvirkite, susmulkinkite S formos peiliu kombaine ar smulkintuve (arba su mėsmale).
  2. Moliūgą taip pat susmulkinkite, kaip antieną (tik atskirai).
  3. Mėsą sumaišykite su moliūgu, įmuškite kiaušinį, pilkite pieną, berkite miltus, gardinkite druska, pipirais ir įspauskite česnako skiltelę. Viską gerai išmaišykite.
  4. Dėkite į silikonines keksiukų formeles. Kepkite 20-25 min 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!

       Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą