Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos ir Ramen makaronų sriuba
ingredientai
1 pakuotė Ramen noodles makaronų
1 L antienos sultinio(galite keisti grybų, jautienos sultinio kubeliu)
500 g šviežios ančiukų filė (Lapino puota)
2 skiltelės česnako
4 citrinžolės stiebai
0,5 laimo
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas ryžių acto
šviežios kalendros
keli griežinėliai marinuotų jelepeno pipirų
žiupsnelis paprikos drožlių
4 kiaušiniai(naudojau putpelės kiaušinius)

Antienos ir Ramen makaronų sriuba

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Išvirkite makaronus kaip nurodyta ant pakuotės.
  2. Pasiruoškite sultinį.
  3. Antienos krūtinėlę kepkite keptuvėje, kol apsrus ir iškeps.
  4. Į sultinį sudėkite smulkintą česnaką, citrinžolės stiebus, ančiukų krūtinėlę. Pavirkite kelias minutes ir išimkite citrinžolės stiebus.
  5. Į sultinį sudėkite makaronus, pilkite sojos padažą, ryžių actą, laimo sultis.
  6. Supilstykite sriubą į 4 dubenėlius, sudėkite riekelėmis pjaustytą antieną, jelapeną, smulkintas kalendras, dėkite išvirtus ir pusiau perpjautus kiaušinius, užberkite paprikos drožlėmis.
  7. Valgykite, kol karšta.
  8. Skanaus!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Samčio užrašams.

Atgal į receptų sąrašą