Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos ketvirčiai troškinti ananasų sultyse ketaus puode
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos kulšelės
400 ml 100% ananasų sulčių
3 skilteles česnako
pagal skonį šviežių čiobrelių
aliejaus

Antienos ketvirčiai troškinti ananasų sultyse ketaus puode

60min.
2 asmenims
Gaminimas
Antienos ketvirčiams įrėžiau odelę. Įtryniau per spaustuką sutrintą česnaką. Sudėjau į ketaus puodą, užpyliau ananasų sultimis, pagardinau druska ir čiobreliais. Palikau pastovėti 2 valandas.
Iki 180 laipsnių įkaitinau orkaitę ir dėjau kepti 2 valandom. Iskepus palikau dar 30 min orkaitėje. Mėsytė tobulai plyštanti ir nuostabaus skonio. 
 
Už receptą dėkojame Santykis su maistu
Atgal į receptų sąrašą