Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos krūtinėlė su obuolių sulčių padažu
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų filė su oda
100 ml. Obuolių sultys
2 v.š. Sviestas
3 skiltelės Česnakas
1 v.š. Kalendra
1 v.š. Lauro lapeliai
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
Pagal skonį Druska ir pipirai

Antienos krūtinėlė su obuolių sulčių padažu

30 min.
2 porcijos
Gaminimas

1. Antieną valandą pamarinuojame su druska, pipirais, kalendra, lauro lapeliais ir česnaku.

2. Supjaustome svogūną ir morką. 

3. Į gerai įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi dedame antieną odele į apačią. Kepame 3 minutes, tada apverčiame, sudedame daržoves ir kepame dar 3 minutes. Supilame obuolių sultis ir įdedame sviesto. Pašauname į 250 С orkaitę ir kepame 10-13 minučių. Patiekiame su keptomis daržovėmis iš keptuvės ir palaistome susidarusiomis sultimis. Skanaus!

Dėkojame Gaminkpats už receptą!

 

Atgal į receptų sąrašą