Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos kulsele su darzovemis
ingredientai
500 g ančių kulšelės su odele
500 ml antienos taukų
2 šaukšteliai druskos
6 skiltelės česnako
po kelias čiobrelio ,šalavijo, rozmarino ir raudonėlio šakelių
1 šaukštelis juodųjų pipirų (maltų)
keli gvazdikėliai
2 lauro lapai
5 žvaigždiniai anyžiai

Antienos kulsele su darzovemis

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Anties kulšeles nuplaukite ir sumaišykite su visais ingridiantais (išskyrus taukus).Uždenkite ir dėkite į šaldytuvą nakčiai.
Išėmus iš šaldytuvo, anties kulšeles nuvalykite ir dėkite į kepimo indą. Uždėkite antienos taukus ir uždenkite indą folija. Kepkite 120 C orkaitėje 5 val.
Išimkite antiena iš kepimo indo ir nuvarvinkite riebalus. Tada dėkite į kepimo indą be riebalų ir kepkite 180 C dar 30 min kad apkeptų. Aš šalia įdėjau ir bulvytes.
Tiekite su norimu garnyru.

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašai. 

Atgal į receptų sąrašą