
| 2 vnt. | šviežių antienos kulšelių iš Lapino puota |
| šiek tiek | druskos ir maltų juodųjų pipirų |
| Marinatui: | |
| 2 šaukštų | medaus |
| 4 šaukštų | sojos padažo |
| 1 žiupsnio | rupios druskos |
| 1 šaukštelio | kepimo miltelių |
| 1 žiupsnio | maltų juodųjų pipirų |
| 1 žiupsnio | džiovintų čiobrelių |
| Padažui: | |
| 400 g | slyvų |
| 200 ml | raudonojo vyno acto |
| 1 žiupsnelio | maltų čili pipirų |
| 1 žiupsnio | grūstų gvazdikėlių |
| 1 žiupsnio | grūstų kvapiųjų pipirų |
| 3 cm | šviežio imbiero |
| 3-4 skiltelių | česnako |
| 1 šaukštelio | druskos |
| 40 ml | tamsaus sojos padažo |
| 60 g | cukraus |
| Garnyrui: | |
| mėgstamo | salotų mišinio |
SKANAUS
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.